امید به زندگی در سال 2030 از مرز 90 سال می گذرد

امید به زندگی در سال 2030 : امپریال کالج لندن و سازمان بهداشت جهانی طول عمر ۳۵ کشور صنعتی جهان را بررسی کردند.

بر این پایه پیش‌بینی می‌شود مردم در سال ۲۰۳۰ طول عمر بیشتری داشته باشند و فاصله طول عمر مردان و زنان در بیشتر کشورها به یکدیگر نزدیک‌تر می‌شود.

پروفسور مجید عزتی به شبکه خبری بی.بی.سی گفت: «کره جنوبی بسیاری از مسائل را اصلاح کرده است. به نظر می‌رسد آن‌ها چیزهای بیشتری دارند مانند آموزش و تغذیه که به نفع همه مردم است. آن‌ها بهتر از هر کشور دیگری با فشارهای زندگی برخورد کرده‌اند و درصد چاقی در آن کشور در پایین ترین حد است».

به نوشته العربیه، این تحقیق نشان می‌دهد ژاپن، که زمانی در صدر جدول بود، در سال ۲۰۳۰ به مرتبه پایین‌تری نزول خواهد کرد. این کشور اکنون بالاترین امید به زندگی برای زنان را دارد، اما کره جنوبی و فرانسه از آن پیشی خواهند گرفت. ژاپن در زمینه امید به زندگی مردان هم اکنون مقام چهارم را دارد که به مقام ۱۱خواهد رسید.

آمریکا هم در میان کشورهای ثروتمند جهان عملکرد ضعیفی دارد و امید به زندگی در آن پایین ترین است.

این تحقیق پیش بینی می‌کند متوسط سن مردان ۸۰ و زنان ۸۳ سال باشد- که حدودا در سطح کشور مکزیک و کرواسی است.

عزتی گفت: «آمریکا در نقطه مقابل کره جنوبی است. جامعه آمریکا بسیار نابرابر است و عملکرد آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد. آمریکا تنها کشور جهان بدون یک بیمه درمانی همگانی است و اولین کشوری است که قد مردم آن بلندتر نمی‌شود که نشانه‌ای از تغذیه در دوران اولیه زندگی است».

مردان نزدیک می‌شوند

این تحقیق که در سایت Lancet منتشر شده، نشان می‌دهد که امید به زندگی مردان به تدریج به زنان نزدیک می‌شوند.

پروفسور عزتی گفت: «مردان معمولا زندگی ناسالم‌تری نسبت به زنان دارند و به همین دلیل کمتر عمر می‌کنند. آنها بیشتر سیگار می‌کشند و مشروب می‌خورند و بیشتر در تصادفات و جنایت‌ها کشته می‌شوند، با این همه چون زندگی مردان و زنان بیشتر یکسان می‌شود، طول عمرها هم نزدیک‌تر می‌شوند».

افزایش طول عمر بیشتر مربوط به بهبود شرایط در سن‌های بالا ۶۵ سال است تا کاهش مرگ و میر دوران کودکی.

پروفسور عزتی نتیجه‌گیری می‌کند: «کشورهایی که عملکرد بهتری دارند بخاطر سرمایه‌گذاری در نظام بهداشتی است و اطمینان از اینکه خدمات بهداشتی در اختیار همه مردم قرار بگیرد».

عصر ایران

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *