تولید پیکاپ فولکس واگن در کارخانه جک

تولید خودروهای تجاری سبک فولکس در کارخانه جک می‌تواند سود سرشاری را نصیب هر دو شرکت کند

به گزارش ” گوناگون ” به نقل از اخبار خودرو ، شرکت خودروسازی چینی آن‌هویی جیانگ‌هوای، تولید‌کننده خودروهای جک اعلام کرد همکاری خود را با فولکس‌واگن گسترش خواهد داد و تولید مشترک خودروهای سبک تجاری را نیز مدنظر خواهد داشت.

مدیر خودروسازی جک اعلام کرد: «محبوبیت خودروهای تجاری فولکس‌واگن در بازار چین به سرعت افزایش می‌یابد ولی اعتقاد ما بر این است ظرفیت‌های بسیاری وجود دارد که همکاری ما با فولکس‌واگن می‌تواند به شکوفایی آن کمک کند.»

کارشناسان بر این باورند تولید خودروهای تجاری سبک فولکس‌واگن در کارخانه جک می‌تواند سود سرشاری را نصیب هر دو شرکت کند. فولکس‌واگن تجربه مشابهی در تولید وانت «آماروک» در خاک اکوادور و با مشارکت یک خودروساز محلی دارد.

 

جایگاه فولکس واگن

فولکس‌واگن شرکت خودروساز آلمانی است که مهم‌ترین برند متعلق به گروه فولکس‌واگن است. این گروه هم‌اکنون بزرگ‌ترین شرکت خودروسازی جهان محسوب می‌شود. این کارخانه در سال ۱۹۳۰ میلادی به درخواست رهبر وقت آلمان نازی، آدولف هیتلر بنا نهاده شد. این شرکت در سال ۱۹۴۸ به هاینریش نوردهوف واگذار شد.

 

او که پسر یک بانک‌دار بود، در گذشته برای شرکت‌های اوپل و ب‌ام‌و کار می‌کرد و در زمینه اتومبیل‌های آمریکایی و روش تولید انبوه آن‌ها نیز اطلاعات خوبی داشت و کاملا با علم صادرات اتومبیل آشنا بود. در نتیجه در سال ۱۹۴۸ یک‌چهارم تولیدات این شرکت را به خارج از آلمان صادر کرد. او همچنین با صادر کردن دو مدل به ایالات متحده آمریکا چندمیلیون دلار سود برای شرکت به‌دست آورد.

در دهه ۵۰میلادی این شرکت به تقویت بازارهای خود در آمریکا پرداخت و توانست نیمی از محصولات خود را به آن صادر کند. این شرکت در سال ۱۹۷۹ تعدادی معادل ۳۳۰دستگاه خودرو تولید کرد.

طی سال‌ها فولکس‌واگن توانسته است به یکی از معتمدترین خودروسازان جهان بدل شود. این شرکت همچنین در میان تمام خودروسازهای جهان، بیشترین میزان سرمایه‌گذاری را در بخش تحقیق و توسعه هزینه می‌کند.

تولید پیکاپ فولکس واگن در کارخانه جک

در سال ۲۰۱۲ شرکت فولکس‌واگن بیش‌از ۵ میلیون دستگاه خودرو تولید کرده و بیش از ۱۰۳ میلیاردیورو درآمد داشته که سود خالصی معادل ۳.۶ میلیارد یورو را نصیب این شرکت کرده است.

در ژانویه ۲۰۱۷ شرکت خودروسازی فولکس‌واگن اعلام کرد با سبقت گرفتن از رقیب ژاپنی خود، تویوتا به پرفروش‌ترین خودروساز جهان تبدیل شده است.

فولکس‌واگن با انتشار تازه‌ترین آمار فروش خود در سال ۲۰۱۶ میلادی اعلام کرد توانسته است حدود ۱۰میلیون‌و۳۱۰هزار خودرو در این مدت در کشورهای مختلف جهان به فروش برساند.

تولید خودروهای برقی در چین

چندماه پیش از این اعلام شد فولکس‌واگن و شرکای محلی آن قصد دارند بیش‌از ۱۰میلیارد یورو (۱۱٫۸میلیارد دلار) برای ساخت وسایل نقلیه الکتریکی و هیبرید در چین طی هفت تا هشت سال آینده سرمایه‌گذاری کنند. وسایل نقلیه در چین بیش‌از هر جای دیگر جهان فروخته می‌شود و دولت هم به شرکت‌ها برای طراحی و ساخت در قلمرو چین فشار می‌آورد.

براساس این برنامه، فولکس‌واگن و شرکای آن هدفشان توسعه و تولید بیش از ۴۰ خودروی الکتریکی و هیبرید در چین تا سال ۲۰۲۵ است. انتظار می‌رود اولین مدل جدید سال آینده وارد بازار چین شود. این شرکت آلمانی مصمم به پیشروی انقلاب خودروهای الکتریکی در چین است. طبق گفته شرکت سرمایه‌گذاری East Capital چین حدود ۵۰درصد از بازار جهانی وسایل نقلیه با انرژی پاک را تشکیل می‌دهد.

مقامات چینی دو ماه پیش گفته بودند که در حال برنامه‌ریزی برای نابودی تولید و فروش وسایل نقلیه‌ای هستند که با سوخت‌های فسیلی کار می‌کنند.

دولت‌های آمریکا، فرانسه و هند هم زمان‌بندی‌هایی برای از‌دور‌خارج‌کردن وسایل نقلیه‌ای در نظر گرفته‌اند که صرفا با گازوئیل و بنزین کار می‌کنند. فولکس‌واگن سال گذشته اعلام کرد هدفش فروش ۱٫۵میلیون خودروی الکتریکی و هیبرید در چین تا سال ۲۰۲۵ است.

توسعه همکاری‌های جک و فولکس‌واگن

مسئولان چینی‌ماه گذشته اعلام کردند جک و فولکس‌واگن در حال همکاری برای ساخت خودروهای الکتریکی مقرون‌به‌صرفه برای بازار چین هستند. قرارداد همکاری این دو شرکت ۲۵ساله است و متعهدند سالانه ۱۰۰هزار خودرو روانه بازار کنند.

خودروهای تولیدی، بر اساس پلت‌فرم فعلی خودروهای الکتریکی جک طراحی می‌شوند. جک و فولکس‌واگن قصد داشتند برای این همکاری، یک برند جدید ایجاد کنند اما این‌طور که پیداست، خودروهای الکتریکی این دو شرکت با نام SEAT تولید خواهند شد که یکی از زیرمجموعه‌های فولکس‌واگن است و بیشتر محصولات خود را در اروپا به فروش می‌رساند.

البته امکان مشارکت در تولید خودروهای درون‌سوز نیز در قرارداد همکاری این دو شرکت لحاظ شده است. از این رو، دو شرکت جک و فولکس‌واگن اعلام کرده‌اند که تولید پیکاپ فولکس‌واگن را هم طی این همکاری لحاظ خواهند کرد.

فیس‌لیفت ۲۰۱۶ آماروک

فولکس‌واگن در نمایشگاه هانوفر آلمان سال ۲۰۱۶ دو نسخه جدید از وانت آماروک خود را که به‌روزرسانی و فیس‌لیفت کرده بود، معرفی کرد. در کنار ارائه نمونه‌های جدید، فولکس‌واگن نسخه‌ای ضعیف‌تر از موتور ۳لیتری V6 توربودیزل ۲۲۰اسب‌بخاری آماروک را با قدرت ۲۰۰ اسب‌بخار به لیست موتورهای این وانت افزوده بود.

این موتور برای پر کردن شکاف بین موتور کوچک‌تر چهار سیلندر و نسخه قوی‌تر موتور دیزل ارائه شد. یکی دیگر از این نسخه‌ها «Canyon edition» نام دارد. البته این نام متعلق به یکی از وانت‌های ساخت جی‌ام‌سی است ولی ظاهرا به فولکس‌واگن قرض داده شده و استفاده از آن توسط همتای آن‌طرف اقیانوس اطلس ایرادی ندارد.

آماروک کانیون براساس مدل Comfortline ساخته شد که آن‌هم برای اولین‌بار در نمایشگاه هانوفر معرفی می‌شد. آماروک کانیون صرفا به‌صورت دو کابین و با سیستم انتقال قدرت دو دیفرانسیل عرضه می‌شود، درحالی‌که مجهز به تجهیزات اضافه‌ای چون رینگ‌های آلیاژی ۱۷اینچی و تریم مشکی‌رنگ برای رکاب‌های جانبی، اطراف گلگیرها، باربند اسپرت، دستگیره درها، ستون B و پوشش محل بار شده است.

نسخه ۲۰۱۴ پیکاپ آماروک فولکس‌واگن

فولکس‌واگن در سال ۲۰۱۴ یک‌سری ویژه را به محصولات پیکاپ آماروک اضافه کرد که از ویژگی‌های ظاهری تهاجمی‌تر و تجهیزات کامل بهره می‌گرفت. در این میان آماروک آلتیمیت، به‌آسانی قابل‌تشخیص از سایر مدل‌های این سری است. زیرا قسمت جلوی آن کاملا اصلاح‌شده و از چراغ‌های bi-xenon و ال‌ای‌دی‌های DRLs و عناصر کرومی اضافی بهره می‌برد.

طراحی چراغ‌های جدید با الهام از مدل کانسپت آماروک‌پاور بوده و خوشبختانه به‌صورت آپشن برای سایر مدل‌های آماروک نیز قابل‌سفارش است. دو میله کرومی دوقلو در جلوپنجره، روکش نقره‌ای آینه‌های جانبی و چراغ‌های عقب دودی از دیگر جزئیات به‌کاررفته در این مدل هستند. دیدن چرخ‌های آلیاژی ۱۹اینچی با تایرهای ۲۵۵/۵۵ و گارد زیرسپر نقره‌ای و همچنین لوله‌های کرومی را نیز باید از موارد کلی‌تر چهره این پیکاپ دانست.

تولید پیکاپ فولکس واگن در کارخانه جک

تجهیزات استاندارد این پیکاپ شامل سیستم پارک پایلوت با دوربین دید عقب، آینه‌های تاشوی برقی و گرم‌شونده، سیستم هشدار، صندلی‌های جلوی گرم‌شونده و نویگیشن کامل با سازگاری با تلفن‌های هوشمند است. تریم داخلی در رنگ‌های آنتراسیت و تیتانیوم مشکی و روکش آلکانترای عرضه شده است. صندلی‌ها و زیرپایی‌ها مخصوص است. رنگ‌های بدنه در شش رنگ سفید آبنباتی، خاکستری طبیعی، نقره‌ای رفلکس، آبی ستاره‌ای، قهوه‌ای تافی و مشکی عمیق قابل انتخاب است.

مدلهای ویژه آماروک با دو نوع موتور دیزلی توربوی ۱۳۸اسب‌بخاری و ۱۷۷ اسب‌بخاری قابل انتخاب هستند. انتقال نیرو هم می‌تواند به صورت دیفرانسیل عقب یا به هر چهار چرخ باشد.

برای گیربکس هم گزینه‌های دستی یا اتوماتیک هشت‌سرعته را می‌توان برگزید. شروع قیمت آماروک در اروپا با احتساب مالیات ۱۹ درصدی، ۴۱۳۷۶ دلار (معادل تقریبی ۵۶ هزار دلار) است که برای یک پیکاپ بسیار بالا به نظر می‌رسد. 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *