این ادویه سبب سقط جنین می شود!

گلپر گیاهی است بومی ایران و در مناطق مرطوب کوهستانی و حاشیه های آن رشد می کند. گیاه گلپرمعطر است و در صنایع غذایی و دارویی استفاده فراوانی دارد.
پودر دانه های این گیاه بیشترین کاربرد را برای مواد غذایی دارد، به عنوان مثال پودر گلپر را می توان روی باقلای پخته، عدس و دیگر حبوبات، سیب زمینی پخته و انواع سوپ ها و خورش ها و همچنین روی اناردانه شده پاشید.

گلپر این ادویه سبب سقط جنین می شود!-4گلپر یکی از معروفترین گیاهان در طب سنتی برای درمان بیماری‌های گوارشی به خصوص نفخ معده محسوب می‌شود.گلپر، هضم‌کننده غذا و تقویت‌کننده معده است؛ برای بهره بردن از خواص ضدنفخ گلپر، بهتر است یک گرم از پودر دانه‌های این گیاه را همراه رازیانه بعد از غذا و با آخرین لقمه به اندازه نصف قاشق غذاخوری بخورید.

اما
مصرف بیش از ۲ گرم از این ادویه در روز در دوران بارداری به‌خصوص ۳ ماهه اول جایز نیست زیرا می‌تواند باعث سقط جنین شود.

از آنجا که گلپر طبیعت گرم و خشکی دارد، افراد گرم مزاج باید دانه‌های این گیاه را یک شب در سرکه بخوابانند و بعد از 24 ساعت و خشک شدن دانه‌ها، آن را در روز، پودر و استفاده کنند؛ غیر از خواص درمانی از دیگر کاربردهای گلپر در طب سنتی، تلطیف گوشت‌ها به خصوص گوشت آبزیان و ماهی است و توصیه می‌شود به عنوان ادویه در پخت ماهی از گلپر استفاده کنید.

اما مصرف بیش از 2 گرم گلپر در روز در دوران بارداری به خصوص 3 ماهه اول جایز نیست زیرا می‌تواند باعث سقط جنین شود؛ گاهی مصرف گلپر در افراد گرم‌مزاج باعث سردرد می‌شود، در این صورت این افراد می‌توانند گلاب بو کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *