حتما میدانید باتریهای لیتیومیونی که در تلفنهای همراه بهکار گرفته شدهاند، دارای یک عمر مفید هستند که شما میتوانید با کمی دقت و توجه، این عمر مفید را حتی از حالت معمولی بیشتر کنید.
شاید یکی از اساسیترین فاکتورهای موثر در عمر باتری تلفنهای همراه، نحوه شارژ کردنشان توسط کاربر باشد. شارژ کردن دستگاه در حالتی که بر اساس یک قاعده حساب شده باشد، تاثیرات مثبتی بر روی باتری دستگاه خواهد گذاشت.
اما منظور از شارژ کردن گوشی با یک قاعده حساب شده چیست و چگونه میتوان به آن عمر طولانی باتری گوشیها دسترسی پیدا کرد؟
گرما یکی از مواردی است که تاثیر منفی زیادی بر روی باتری تلفن همراه شما خواهد گذاشت. بهطور کل افزایش دما از عمر باتری گوشی شما کم خواهد کرد. در برخی از گوشیها کار کردن همزمان با گوشی در حال شارژ، باعث گرم شدن دستگاه میشود که این گرم شدن بر روی باتری تاثیر منفی میگذارد. در برخی از مدلها هم نگهداشتن گوشی در شارژ بعد از 100 درصد شدن، همان افزایش دما و تاثیر منفی را ایجاد خواهد کرد. البته مدتی است که گوشیها بهصورت هوشمند جلوی Over Charge شدن را میگیرند و در این حالت افزایش دمایی هم اتفاق نخواهد افتاد. به هر حال حتما حواستان به دمای گوشی و حتی شرایط محیطی که از گوشی استفاده میکنید، باشد.
یکی دیگر از مواردی که بر روی عمر باتری گوشی شما تاثیر خواهد گذاشت، مدت زمان بهشارژ بودن آن است. شارژ کردن گوشی طبق قاعده 0 تا 100 که پیشتر از اینها بسیار پیشنهاد میشد، تاثیر مثبتی بر روی عمر باتری گوشی شما نمیگذارد. در واقع نگذارید باتری شما به حداقلترین مقدارش برسد و بعد آن را تا 100 درصد شدن، به شارژ بزنید. بهترین راه برای شارژ کردن تلفن همراه حداقل 40 و حداکثر 80 درصد است.
در واقع عمر باتریها دارای چرخه مشخصی است که مشخص میکند حداکثر عمر مفید آن چندبار خالی و پر شدن شارژ است که با خالی کردن باتری تا 0 درصد و پر کردن مجدد آن تا 100 درصد، یک چرخه کامل از عمر باتری کم خواهد شد. بنابراین با نگهداشتن میزان شارژ گوشی بین 40 تا 80 درصد، از حداکثر توانایی باتری و عمر مفید آن بهره خواهید برد.
نظر شما در رابطه با این مطلب چیست؟ شما چگونه تلفن همراه خود را شارژ میکنید؟
آی تی رسان